Mirë se vini! | Hyrje | Regjistrohu falas
Paraardhëse tjetër
$21.33
Si të përfitoni ujle të metejshme
Përdorues preferencial
Vlera e blerjeve në total nga llogaria juaj kalon shifrën prej 500 USD,dhe njëkohësisht arin shifrën prej 100 USD gjatë 30 ditëve të fundi, ju përfitoni një ujle prej 2%.

Përdorues VIP
Vlera e blerjeve në total nga llogaria juaj kalon shifrën prej 800 USD,dhe njëkohësisht arin shifrën prej 100 USD gjatë 30 ditëve të fundi, ju përfitoni një ujle prej 5%.

Kategoria : Përdorues i zakonshëm

Vlera totale e blerjeve : $0

Vlera e blerjeve për 30 ditët e fundit : $0
Klasifikimi Color:
Madhësi:
dua të blej:      Gjëndje:11318
Shtoni në shportë
Kontrollo tjera Këmishë
Produktet Më Të Shitura
Dhënat e shfletimit
Atributet e produktit
Burimi i hartës kryesore Pavarur tabelë reale shtënë
Pjatë Model Slim (Pas trupit)
Stil Banor i periferisë
Banor i periferisë OL
Gjatësi Në seksionin e gjatë (Length 70cm 50-)
Mëngë / sup Mëngë të gjata
Lloji mëngë Mëngë konvencionale
Jakë Jakë xhakete/ Jakë Polo
E çarë e fustanit Veshje Rresht të vetëm të multi-shtrëngoj
Model Ngjyrë e fortë
Details Style Xhufkë;Dekorimi dimensionale
Markë të tjera / të tjera
Përbërës Materiali kryesor Më shumë se 96%
Materiali kryesor Pëlhura të tjera
Për njerëzit 25 – 29 vjet
Viti Listuara / sezon 2013 Fall
loading

Mbyll

Ky produkt është shtuar në shportë

Shporta e juaj blerëse ka  produkte
shuma e përgjithshme :

<< vazhdoni blerjen