Mirë se vini! | Hyrje | Regjistrohu falas
Paraardhëse tjetër
$41.23
Si të përfitoni ujle të metejshme
Përdorues preferencial
Vlera e blerjeve në total nga llogaria juaj kalon shifrën prej 500 USD,dhe njëkohësisht arin shifrën prej 100 USD gjatë 30 ditëve të fundi, ju përfitoni një ujle prej 2%.

Përdorues VIP
Vlera e blerjeve në total nga llogaria juaj kalon shifrën prej 800 USD,dhe njëkohësisht arin shifrën prej 100 USD gjatë 30 ditëve të fundi, ju përfitoni një ujle prej 5%.

Kategoria : Përdorues i zakonshëm

Vlera totale e blerjeve : $0

Vlera e blerjeve për 30 ditët e fundit : $0
Ngjyrë:
dua të blej:      Gjëndje:397759
Shtoni në shportë
Kontrollo tjera Syze dielli
Produktet Më Të Shitura
Dhënat e shfletimit
Atributet e produktit
Material Lens Lente PC
Color Frame E zezë;Argjend
Stil Personalitet;Pararojë;Konciz;Schick / rehati;Lëvizje
I përshtatshëm për fytyrën Fytyrë e rrumbullakët;Fytyrë të gjatë;Fytyrë katrore;Fytyrë ovale
Për njerëzit Meshkuj
Syze dielli të funksionojë Polarizuar
Aksesorë Leckë lente;Kuti Mirror;Udhëzues
Nëse rregullueshme Mirror radian
loading

Mbyll

Ky produkt është shtuar në shportë

Shporta e juaj blerëse ka  produkte
shuma e përgjithshme :

<< vazhdoni blerjen