Mirë se vini! | Hyrje | Regjistrohu falas
Paraardhëse tjetër
$117.81
Si të përfitoni ujle të metejshme
Përdorues preferencial
Vlera e blerjeve në total nga llogaria juaj kalon shifrën prej 500 USD,dhe njëkohësisht arin shifrën prej 100 USD gjatë 30 ditëve të fundi, ju përfitoni një ujle prej 2%.

Përdorues VIP
Vlera e blerjeve në total nga llogaria juaj kalon shifrën prej 800 USD,dhe njëkohësisht arin shifrën prej 100 USD gjatë 30 ditëve të fundi, ju përfitoni një ujle prej 5%.

Kategoria : Përdorues i zakonshëm

Vlera totale e blerjeve : $0

Vlera e blerjeve për 30 ditët e fundit : $0
Klasifikimi i ngjyrave:
dua të blej:      Gjëndje:15354
Shtoni në shportë
Kontrollo tjera Ora
Produktet Më Të Shitura
Dhënat e shfletimit
Atributet e produktit
Garanci / Origjina Garanci Shop
Markë/a GanDria / Rhea
Lloji i lëvizjes Watches automatike mekanike
Watch turmën Në tryezë
Shikojnë stil Klasike retro
Rrip Lëkurë e vërtetë
Lajmërohu Shape Round
Display Type Akrep
Launch date 2012
Përsosmëri Të reja (fringo)
I papërshkueshëm nga uji 30 m
Funksion special Kalendar
Shtrëngim duarsh Kapje vetme palosshme
Poshtme të tabelës Deri në fund të
Kurorë I zakonshëm
Trashësia 12mm
Madhësi 40mm
Origjina krejt Hong Kong
Element Retro
Materialet për rastin Çelik i pandryshkshëm
loading

Mbyll

Ky produkt është shtuar në shportë

Shporta e juaj blerëse ka  produkte
shuma e përgjithshme :

<< vazhdoni blerjen